Don't ever say it's not possible

  • "Begint jouw toekomst hier?"
  • "Begint jouw toekomst hier?"
  • "Begint jouw toekomst hier?"

Personal training

Aron personal training maakt het nu mogelijk om met specifieke trainingsvormen en voedingsschema's, jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken binnen de kortst mogelijke tijd. Het maakt niet uit hoe druk je bent, we gaan er samen voor zorgen dat de trainingen en adviezen aan jouw dagen worden aangepast. Samen zorgen we ervoor dat er een gezondere leefstijl wordt aangeleerd waarvan je de rest van je leven plezier hebt!

Waarin onderscheid ik mij:

  • Trainen bij mij thuis, op de sportschool in Bilthoven, jouw locatie, op kantoor, thuis of in de buitenlucht;
  • Gegarandeerde resultaten;
  • Mogelijkheid tot korte termijn overeenkomsten (3 maanden);
  • Altijd 1-op-1 training en advies;
  • Altijd met leefstijlbegeleiding, die zijn waarde houdt op de lange termijn;
  • Afspraken altijd in overleg, ik ben flexibel van de ochtend tot de avond.

Eén op één training

Geen persoon is het zelfde en veel mensen hebben verschillende doelen. Daarom is het belangrijk dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Voedingsadvies

Ieder doel die te maken heeft met gewichtsverandering behoeft een aanpassing in je voedingspatroon. Training alleen is niet genoeg, maar ook voeding alleen is niet voldoende. Afvallen door te diëten zorgt ervoor dat je er goed uit ziet met je kleren aan, maar zodra je terug valt in oude gewoonte zul je merken dat het wel bekende jojo effect optreedt. Training in combinatie met een uitgebalanceerde voeding, die ook na het traject nog goed vol te houden is, zorgt ervoor dat je weer helemaal in shape komt. Wat jouw doel ook is, ik combineer altijd training met voeding (geen dieet!). Dat zie je direct terug in je resultaten!

Leefstijlbegeleiding

We gaan samen opzoek naar de gezonde balans, waarin jouw gedrag en emoties gaan bijdragen aan jouw fysieke doelstellingen. Door een aanpassing te maken in jouw leefstijl, in een vorm die bij jou past, zul je dit beter vol kunnen houden in de toekomst. Hierdoor zullen ook de resultaten die worden bereikt beter worden vastgehouden of nog meer vooruitgang boeken! Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin je een gezonde uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je een leven lang zelfstandig vol kan houden.

Werkwijze

De eerste keer zal er een gratis intake plaats vinden. Hierbij maken we kennis en maak je eventueel ook kennis met de trainingslocatie. Onder genot van een kop koffie/thee bespreken we jouw doelen en verwachtingen. Daarbij vertel ik jou alles over mijn werkwijze en wat je van mij kan verwachten. Tenslotte zal er plan van aanpak worden opgesteld, zodat alles duidelijk in kaart wordt gebracht. Ben je geïnterresseerd? Meld je dan nu aan voor een gratis intake.

Back in shape program

Dit is een 12 weken programma.In deze 12 weken word je begeleid om uiteindelijk zelfstandig een gezond leefpatroon te kunnen hanteren. Dus alle ins en outs over training, voeding en natuurlijk hoe jij weer terug komt in shape!